Εταιρεία

 

 

 

Εδώ και 75 χρόνια, η οικογένεια Κοντογιάννη δραστηριοποιείται στο χώρο των πτηνοτροφειών και της παραγωγής - εμπορία αυγών & προϊόντων αυγού.

 Το 1948 ίδρυσε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Λυκόβρυση και αντικείμενο την εκτροφή πτηνών και την παραγωγή αυγών & προϊόντων αυγού.
Ύστερα έγινε μετεγκατάσταση της εταιρείας στις νεές ιδιόκτητες σύνχρονες εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα Αττικής.  

 


Η εμπειρία και το μεράκι όλων των ετών έδωσε στην τρίτη γενιά της οικογένειας την αφορμή να συνεχίσει ακόμη και σήμερα σε νέες εγκαταστάσεις την παράδοση των αυγών Κοντογιάννη, με την ίδια εξαιρετική ποιότητα, ταίζοντας με φρέσκα αυγά τα ελληνικά νοικοκυριά, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

 

Παράλληλα επιτεύχθηκε η διεύρυνση στην γκάμας με παστεριωμένα αυγά, αυγά ημέρας, αυγά βιολογικής γεωργίας, αυγά αχυρώνα, αυγά ελευθέρας βοσκής, αυγά από ορτύκια, αυγά σε σκόνη αλλά και πασχαλινά αυγά όπως: βαμμένα κόκκινα αυγά, πολύχρωμα αυγά, αυγά rainbow (ριγέ).


Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους τα αυγά διανύουν μια μοναδική πορεία στο χώρο τους συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με την τεχνογνωσία και τον εκσυγχρονισμό. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και τα 3 βραβεία που έχει στη κατοχή της, σαν καλύτερη επιχείρηση στο χώρο της !

 

Στόχος της επιχείρησης είναι να παράγει καθημερινά φρέσκα αυγά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες για όλη την οικογένεια πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και σχετίζονται με την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια τροφίμων, εμμένοντας παράλληλα πιστοί στις Ελληνικές παραδόσεις και διατροφικές αξίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μονάδα αυγοπαραγωγής στη Νεστάνη Τρίπολης