Εταιρεία

 

 

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η οικογένεια Κοντογιάννη δραστηριοποιείται στο χώρο των πτηνοτροφειών και της παραγωγής - εμπορία αυγών & προϊόντων αυγού.

 Το 1948 ίδρυσε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Λυκόβρυση και αντικείμενο την εκτροφή πτηνών και την παραγωγή αυγών & προϊόντων αυγού.
Ύστερα έγινε μετεγκατάσταση της εταιρείας στις νεές ιδιόκτητες σύνχρονες εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα Αττικής.  

 


Η εμπειρία και το μεράκι όλων των ετών έδωσε στην τρίτη γενιά της οικογένειας την αφορμή να συνεχίσει ακόμη και σήμερα σε νέες εγκαταστάσεις την παράδοση των αυγών Κοντογιάννη, με την ίδια εξαιρετική ποιότητα, ταίζοντας με φρέσκα αυγά τα ελληνικά νοικοκυριά, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

 

Παράλληλα επιτεύχθηκε η διεύρυνση στην γκάμας με παστεριωμένα αυγά, αυγά ημέρας, αυγά βιολογικής γεωργίας, αυγά αχυρώνα, αυγά ελευθέρας βοσκής, αυγά από ορτύκια, αυγά σε σκόνη αλλά και πασχαλινά αυγά όπως: βαμμένα κόκκινα αυγά, πολύχρωμα αυγά, αυγά rainbow (ριγέ).


Με την πάροδο των ετών, έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η επιχείρηση προσπαθεί με συνεχείς επιτήρηση στη ποιοτική αξιοπιστία των προϊόντων και την δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων όχι μόνο για την σταθεροποίηση αλλά και την περαιτέρω βελτίωση της θέσης της επιχείρησης στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

 

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους τα αυγά διανύουν μια μοναδική πορεία στο χώρο τους συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με την τεχνογνωσία και τον εκσυγχρονισμό.

 

 

Μάλιστα, η επιχείρηση βραβεύεται πρώτη φορά ως η καλύτερη στην κατηγορία της, για το 2020 / 2021 !

 

Ακολουθεί και η δεύτερη συνεχή βράβευση σαν καλύτερη εμπορική επιχείρηση από το θεσμό "Αετοί του εμπορίου"

 

 

 

 

Στις 19/10/2020 τα αυγά κοντογιάννη είναι η πρώτη επιχείρηση που εισάγει στην αγορά την διανομή αυγών πόρτα πόρτα σε κάθε καταναλωτή, σε κάθε γωνία της Ελλάδος. Και σε όλη την Αθήνα διανομή εντός μισής ώρας.

 

 

Τα αυγά κοντογιάννη στις 9/4/2021 βγάζουν στην αγορά ένα μοναδικό προϊόν, αυγά με αρώματα φύσης.

 

 

Στις 10/12/2022 εγκαινιάζεται η Αφροδίτη, η ψηφιακή βοηθός λήψης τηλεφωνικών παραγγελιών και αυτόματης δρομολόγησης τους. Μια πρωτοπορία για τα δεδομένα της αγοράς.

 

 

 


Στόχος της επιχείρησης είναι να παράγει καθημερινά φρέσκα αυγά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες για όλη την οικογένεια πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και σχετίζονται με την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια τροφίμων, εμμένοντας παράλληλα πιστοί στις Ελληνικές παραδόσεις και διατροφικές αξίες.

 

 

 

 

Μονάδα αυγοπαραγωγής στη Νεστάνη Τρίπολης