Εταιρεία

 

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η οικογένεια Κοντογιάννη δραστηριοποιείται στο χώρο των πτηνοτροφειών και της παραγωγής - εμπορία αβγών & προϊόντων αβγού.

Το 1948 ίδρυσε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Λυκόβρυση και αντικείμενο την εκτροφή πτηνών και την παραγωγή αβγών & προϊόντων αβγού.
Υστερα έγινε μετεγκατάσταση της εταιρείας στις νεές ιδιόκτητες σύνχρονες εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα Αττικής.  

 


Η εμπειρία και το μεράκι όλων των ετών έδωσε στην τρίτη γενιά της οικογένειας την αφορμή να συνεχίσει ακόμη και σήμερα σε νέες εγκαταστάσεις την παράδοση των αβγών Κοντογιάννη, με την ίδια εξαιρετική ποιότητα, ταίζοντας με φρέσκα αβγά τα ελληνικά νοικοκυριά, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

 

Παράλληλα επιτεύχθηκε η διεύρυνση στην γκάμας με παστεριωμένα αβγά, αβγά ημέρας, αβγά βιολογικής γεωργίας, αβγά αχυρώνα, αβγά ελευθέρας βοσκής, αβγά από ορτύκια, αβγά σε σκόνη αλλά και πασχαλινά αβγά όπως: βαμμένα κόκκινα αβγά, πολύχρωμα αβγά, αβγά rainbow (ριγέ).


Με την πάροδο των ετών, έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η επιχείρηση προσπαθεί με συνεχείς επιτήρηση την ποιοτική αξιοπιστία των προϊόντων και την δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων όχι μόνο για την σταθεροποίηση αλλά και την περαιτέρω βελτίωση της θέσης της επιχείρησης στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

 

 

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους τα αβγά διανύουν μια μοναδική πορεία στο χώρο τους συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με την τεχνογνωσία και τον εκσυγχρονισμό.

Μάλιστα, η επιχείρηση βραβεύεται ως η καλύτερη στην κατηγορία της, για το 2020 / 2021 !

 

 

Στις 19/10/2020 η εταιρεία είναι η πρώτη που εισάγει στην αγορά την διανομή αυγών πόρτα πόρτα σε κάθε καταναλωτή, σε κάθε γωνία της Ελλάδος. 

 

Τα αυγά κοντογιάννη στις 9/4/2021 βγάζουν στην αγορά ένα μοναδικό προϊόν, αυγά με αρώματα φύσης.

 


Στόχος της επιχείρησης είναι να παράγει καθημερινά φρέσκα αβγά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες για όλη την οικογένεια πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και σχετίζονται με την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια τροφίμων, εμμένοντας παράλληλα πιστοί στις Ελληνικές παραδόσεις και διατροφικές αξίες.