Xenia 2019

Posted by kontogianniseggs 27/11/2019 0 Comment(s)

 

Έχοντας κοντά μας τον chef και καθηγητή μαγειρικής Στράτο Ιωσηφέλλη φτιάξαμε υπέροχες γευστικές δημιουργίες οι οποίες αναστάτωσαν τους ουρανίσκους όλων !

 

Μέσα από ένα ταξίδι πλούσιων γεύσεων, ανακαλύψαμε το Ελληνικό πρωινό ! Το menu μας ήταν πολύ πλούσιο, όπως και οι θησαυροί της Ελλάδας ! Πιτάκια φάβας με τηγανητό αυγό και σύγκλινο... Αυγοφέτες με παστράμι και τυρί... ήταν μόνο μερικά από τα απολαυστικά δημιουργήματα του chef μας.

 

Όλα τα πιάτα που προσφέρθηκαν στον κόσμο για να τα γευτεί, ήταν επιμελημένα θρεπτικά από την σύμβουλο διατροφικής αγωγής κυρία Μελίνα Σελαλμά, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να λάβει κάποιος από ένα πιάτο. Η κυρία Σελαλμά επίσης έδωσε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με την σημασία του Ελληνικού πρωϊνού στη ζωή μας.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλη την ομάδα του Ελληνικού πρωινού, την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Σίσσυ Αγγελοπούλου, τις κυρίες Γεωργία Καρλαφτή, Στέλλα Εσκιτζή, Έφη Κουτμάνη, τον Κώστα Κουμπουλή και την ομάδας του chef μας Στράτου Ιωσηφέλλη, Μαρία Σισμανίδου, Νικόλαο Μακρυπόδη, Μιχάλη Τσομπάνογλου και Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας δεν θα είχαν "έρθει στην ζωή" όλες αυτές οι εντυπωσιακές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην έκθεση αυτή.

 

Πιτάκι φάβας με σάλτσα ντομάτας, καπνιστό σύγκλινο, τηγανητό αυγό και βασιλοτύρι :

Αυγοφέτες με παστράμι και τυρί :

 

 

 

 

 

 

Σχετικό δημοσίευμα στο Facebook: https://facebook.com/story.php?story_fbid=772966999796046&id=100012482594209

Leave a Comment