Horeca 2020

Posted by kontogianniseggs 12/02/2020 0 Comment(s)

 

Σε συνεργασία με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος και το πρόγραμμα "Ελληνικό πρωϊνό", φτιάξαμε υπέροχες γευστικές δημιουργίες οι οποίες αναστάτωσαν τους ουρανίσκους όλων ! 

 

Μέσα από ένα ταξίδι πλούσιων γεύσεων, ανακαλύψαμε το Ελληνικό πρωινό! Το menu μας ήταν πολύ πλούσιο, όπως και οι θησαυροί της Ελλάδας! Κανταϊφι φωλιά με τηγανητό αυγό... Δραμινή ομελέτα... Καγιανάς... Σκοπελίτικη πίτα με τηγανητό αυγό... ήταν μόνο μερικά από τα απολαυστικά δημιουργήματα του chef μας.

 

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πως αξιοποιώντας απλά Ελληνικά προϊόντα, μπορεί το μαγειρικό αποτέλεσμα να μας καταπλήξει !

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα του προγράμματος "Ελληνικό πρωινό", και ιδιαιτέρος την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Σίσσυ Αγγελοπούλου και τον Κώστα Κουμπουλή. Και φυσικά τον chef  Στράτο Ιωσηφέλλη με την ομάδα του. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα είχαν "έρθει στην ζωή" όλες αυτές οι εντυπωσιακές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, στην έκθεση αυτή.

 

 

 

 

 

Κανταϊφι φωλιά με τηγανητό αυγό:

 

 

Σκοπελίτικη πίτα με τηγανητό αυγό:

 

 

Φτιάχνοντας Δραμινή ομελέτα:

 

 

Καγιανάς...Ο πολυαγαπημένος:

 

 

Σχετικό δημοσίευμα στο Facebook: https://www.facebook.com/aygakontogianni/posts/835420643550681
Ετικέτες: Horeca 2020 horeca

Leave a Comment